Termeni și condiții de utilizare a magazinului online Primo Emporio

Site-ul www.primo-emporio.ro este proprietatea EMPORIUM TRENDS SRL-D, înregistrată în Sinaia, județul Prahova, Calea Moroieni, nr. 27, J40/9928/26.08.2014, CUI: RO33517535.

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe acest site implică acceptarea condițiilor de utilizare. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiții, modificări ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site. 

În calitate de utilizator, aveți dreptul limitat, revocabil și non-exclusiv de a accesa și utiliza pe proprie răspundere și în interes personal sau necomercial conținutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrări a conținutului acestui site sau a oricărei părți sunt interzise. 

 

1. ÎNREGISTRARE

Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.primo-emporio.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii personale: nume şi prenume, adresă de email. Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email contact@primo-emporio.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.
Nu sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru operarea și livrarea produselor comandate de dumneavoastră. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea livrării produselor. 

În utilizarea serviciului, sunteți de acord să furnizați informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm ca această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, si cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EMPORIUM TRENDS SRL-D, administratorul și proprietarul www.primo-emporio.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este de a efectua în bune condiții facturarea și livrarea produselor comandate de dumneavoastră pe site-ul nostru și servicii de reclamă, marketing și publicitate. 

2. CONȚINUT

Primo Emporio reprezintă un magazin online de haine, încălțaminte, genți și accesorii care conține prezentări detaliate ale produselor comercializate, prețurile acestora actualizate, și în care Utilizatorii pot achiziționa produse, prin efectuarea unor comenzi în spațiul online.

Conținutul site-ului www.primo-emporio.ro (reprezentat de imagini, texte, grafică web, programe și alte date) este proprietate a EMPORIUM TRENDS SRL-D și este protejat de Legea Drepturilor de Autor și de Legea privind Proprietatea Intelectuală și Industrială. Puteți raporta la adresa contact@primo-emporio.ro orice neregulă ce o  considerați o încalcare a drepturilor de autor. Conținutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor în condițiile legislației române, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afișat conținutul.

Compania își rezervă dreptul de a completa, șterge sau modifica informațiile din site fără acordul dumneavoastră. În situația în care site-ul a fost modificat și nu mai doriți utilizarea acestuia, aveți posibilitatea oricând să ștergeți contul de utilizator.

3. DESCRIEREA PRODUSELOR

Primo Emporio publică pe site diverse produse (îmbrăcăminte, încăltăminte, genți, accesorii), informații despre produsele oferite spre achiziționare, servicii practicate, într-o anumită perioadă și doar în limita stocului disponibil.

Toate produsele afișate pe site au prețurile exprimate în lei și includ TVA.

Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor fără o notificare prealabilă. Ne asumăm răspunderea că valoarea comenzii nu se va modifica după confirmarea acesteia prin email de confirmare și/sau apel telefonic, specificate de dumneavostră la înregistrare.

Primo Emporio nu oferă nicio garanție, în afară de cele prevăzute de legislția aplicabilă, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumpărătorul este de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația Primo Emporio de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului, conform legislației în vigoare, drept detaliat în cuprinsul acestui document.

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul dumneavoastră și cea a produsului sau decalajele în ceea ce privește măsura/ dimensiunea produselor, cauzate de particularitățile acestora.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați oricând. 

4. ABONAREA ȘI DEZABONAREA LA/ DE LA NEWSLETTER 

Abonarea și dezabonarea de la newsletter-ul site-ului Primo Emporio este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Abonații newsletter-ului Primo Emporio pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Primo Emporio mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezente. În acest context, compania noastră nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

5. COMANDA PRODUSELOR

Utilizatorii site-ului www.primo-emporio.ro pot cumpăra produse de pe site completând informaţiile solicitate prin formularul de înregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră.

La înregistrarea contului, nu puteți folosi un nume de utilizator sau adresă de email care aparține sau care este deja utilizată de către o altă persoană, care pot fi interpretate ca aparținând unei alte persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. În situația în care constatăm că aceeași persoană se conectează cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervăm dreptul de a șterge toate conturile suplimentare primului cont înregistrat.

Compania își rezervă dreptul de a denunța unilateral comanda efectuată de către utilizator în urma unei notificări prealabile adresate utilizatorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele situații:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului utilizatorului, a tranzacției, în cazul plăților online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Companie, în cazul plății online;
  • datele furnizate de către utilizator pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea utilizatorului pe site poate și/sau produce daune de orice natură companiei și/sau partenerilor acesteia;
  • realizarea a mai mult de două livrări consecutive eșuate;
  • pentru alte motive obiective.

6. METODE DE PLATĂ

Toate prețurile includ TVA.

Plata produselor comandate de pe site se poate realiza la momentul livrării produselor de către curier (ramburs) sau în avans (online payment system). Datele completate de dumneavoastră sunt în siguranță, Primo Emporio nu are acces la datele dumneavoastră bancare.

Plata produselor comandate se va realiza integral. În caz contrar nu se va efectua livrarea.

Factura fiscală va fi trimisă către dumneavoastră odată cu expedierea produselor comandate. Oricând aveți posibilitatea să vă verificați informațiile personale în contul dumneavoastră vizitând site-ul și accesând secțiunea „Contul meu”, disponibilă după logare. 

7. CONTRACT

Contractul dintre companie şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

8. RECLAMAŢII

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: contact@primo-emporio.ro sau telefonic la 0737 952 551 și 0311 078 762. Vă asigurăm că echipa Primo Emporio va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

9. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Respectăm confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale referitoare la site-ul www.primo-emporio.ro.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, EMPORIUM TRENDS SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor și dorința de a vă aduce la cunoștință modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri. Sunteţi/ nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dumneavoastră determină neprocesarea/ anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai către EMPORIUM TRENDS SRL-D.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@primo-emporio.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

10.   ERORI DE TIPAR

În cazul în care un produs este listat la un preț incorrect sau cu informații incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori în stabilirea prețurilor sau informațiile despre produs primite de la furnizorii noștri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru produsele ce prezintă eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comandă chiar dacă aceasta a fost platită de dumneavoastră. În acest caz, vom emite imediat o linie de credit în contul dumneavoastră egală cu suma plătită pentru produsul/produsele anulate.

11.  REVIEW-URI ȘI COMENTARII

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, în altă parte, în prezentul acord sau pe website, nimic din informații, tehnici, idei, întrebări, comentarii, sugestii, trimise sau postate pe www.primo-emporio.ro vor fi tratate ca neconfidențiale și vom avea dreptul, irevocabil și transferabil de a utiliza, copia, distribui, afișa, publica, vinde, închiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrări derivate, prin orice mijloace și în orice formă, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla. Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unică și exclusivă Primo Emporio și nu vor fi niciodata returnate dumneavoastră.

În plus față de drepturile aplicabile mai sus, declarați și garantați că dețineți și controlați în alt mod toate drepturile de autor, iar comentariile, recenziile sau alt tip de conținut pe acest website, nu va viola și/sau încălca drepturile oricărei părți terțe. Utilizatorul nu trebuie să folosească o adresă de e-mail falsă, pretinzând că este altcineva pentru a induce în eroare. Primo Emporio are dreptul, dar nu este obligat, să șteargă sau să editeze orice conținut trimis (inclusiv comentarii sau opinii) pentru orice motiv.

12. DISPOZIȚII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Primo Emporio și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. 
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Conditii de Utilizare a site-ului Primo Emporio, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.