Livrarea produselor

Livrarea produselor se face în București și în țară prin intermediul companiilor de curierat. Primo Emporio nu face livrări prin Poșta Română

Termenul de livrare al produselor este de 1-2 zile lucrătoare pentru produsele aflate pe stoc și 10 zile lucrătoare pentru produsele din stoc furnizor. După ce colegii noști te vor suna și vei avea confirmarea de stoc, vei ști exact ziua când hainele Primo Emporio ajung la tine.

Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul 09.00-17.00. Pentru comenzile plasate după ora 16.00 în timpul săptămânii și în oricare dintre zilele nelucrătoare, expedierea se face luni sau în prima zi lucrătoate ulterioară plasării comenzii. Livrarea coletelor se face inclusiv sâmbăta după același program.

Primo Emporio își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Costurile de livrare și transport sunt suportate în totalitate de Primo Emporio.

Adresa de livrare se poate schimba prin trimiterea unui mail la contact@primo-emporio.ro în preziua livrării, pânâ la ora 15.00.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către compania de curierat.

Recepția și plata produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare, conform legislației române în vigoare. Clientul iși exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.
Primo Emporio își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Primo Emporio care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Primo Emporio față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Primo Emporio de la acest client.